STOP samarbetar för att samla den senaste forskningen om tinnitus

Projektledare för STOP har genom samarbete med kollegor från TINNET (Tinnitus Network) startat arbetet med en speciell utgåva från Frontiers med fokus på att öka förståelsen av tinnitus. En fördel, både för forskare och allmänheten, är att de vetenskapliga publikationerna som produceras kommer att vara open access. Det vill säga tillgängliga för alla att ladda ner eller läsa på internet utan kostnad. Följ länken nedan för mer information och tillgång till de senaste publikationerna.

 

ears2

 

Genom forskning från flera olika områden hoppas man kunna närma sig svar på komplexa frågor om eventuella genetiska riskfaktorer för att utveckla tinnitus, hur tinnitus påverkas av emotionella tillstånd och nya diagnostiska metoder för tinnitus.

Klicka här för att läsa mer på Frontiers hemsida (Engelska).

 

 

0 kommentarer

Relaterade inlägg