STOP fick finansiering from EU GENDER-NET!

Vi är oerhört stolta att kunna meddela att vi är en del av vinnarna av ett EU-bidragsförslag på 1 miljoner euro (3 år) för att undersöka könsskillnaderna i tinnitus (GENDER-NET Co-Plus Fund). Tack så mycket för våra partner för denna stora möjlighet: Silvano Gallus (Italien), Antonio Lopez Escamez (Spanien) och Jan Bulla (Norge). STOP: tinnitus studie i Sverige kommer att samordna epidemiologiska, genetiska och blodbiomarköranalyser. Vi strävar mot alla deltagare från STOP som har hjälpt till att bygga en av de största tinnitus kohorten i världen! 2019 kommer at bli spännande!

KI nyheterna: Forskningsprojekt med kön- och genusperspektiv får 16,6 miljoner

Eftersom projektet är internationellt skapade vi ett nytt ämne i menyn (TIGER) som kommer att rapportera de framsteg som är specifika för denna finansiering på engelska.

0 kommentarer

Relaterade inlägg